Luksuzno mehke in obenem zelo gosto tkane (180gr/m2) povijalne odejice Baby Tula, so izdelane iz najkvalitetnejše bamboo viskoze in so najboljše darilo vašemu otroku, saj si zasluži le najboljše. Odejice iz bambusa Baby Tula, bodo vašemu otroku nudile primerno toplino in zaradi svojih naravnih lastnosti bambusovih vlaken odvajale vlago in tako preprečevale potenje vašega malčka. Vpojnost povijalnih odejic Baby Tula je izredna, zato so nadvse uporabne tudi kot pripomoček pri kopanju dojenčka.

Baby Tula povijalne so na voljo v različnih pisanih vzorcih.

Baby Tula povijalne odejice so vsestransko uporabne, saj služijo kot tetra povijalne plenice za swadling ali povijanje otroka na štručko, vedno nepogrešljive na sprehodu z vozičkom ali v lupinici, ter nenadomestljive doma pri podiranju kupčkov ali večernem kopanju.

tula-blanket-oso

Bamboo povijalne odejice Baby Tula so izredno vpojne, se zelo hitro sušijo in so na splošno enostavne za vzdrževanje. Izdelek  je 100% naraven, saj je izdelan le iz skrno izbranih bambusovih vlaken in je zato še posebej primeren za občutljivo otroško kožo novorojenčka.

Posebnost povijalnih odejic Baby Tula je tudi način in izredna kvaliteta tkanja, ter navsezadnje čudovit izgled. Pospravljene so v platneno torbico in so idealna izbira kot darilo ob rojstvu otroka ali pri obdarovanju nosečnice ob Baby Shower.

Baby Tula izdelki so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

Dodaj odgovor