VODIČ PO NAKUPU NEDRČKA ZA DOJENJE VEČJE KOŠARICE

Modrčki za dojenje so v pozni nosečnosti in seveda po porodu nepogrešljivi kos oblačila vsake doječe mamice. Vendar pa vsak modrček za dojenje ni primeren za vsako mamico. Zlasti, če potrebujete večjo košarico modrčka. Katere košarice modrčkov so sploh mišljene kot večje? Kot večje košarice modrčkov smatramo košarice modrčkov od številke E do košarice J.

V spletni trgovini AJATUTAJA lahko dobite udobne in trpežne večje košarice nedrčkov za dojenje vse do velikosti J, odvisno od modela modrčka. Bogato izbiro modrčkov za dojenje lahko najdete v rubriki večje košarice.

Na kaj morate biti torej pozorni, da bo nedrček za dojenje poleg funkcionalnosti tudi prijeten in udoben za nošenje?

Modrček za dojenje mora biti izdelan iz zračnega in koži prijaznega materiala. Če se le da, naj nima šivov, ki bi lahko razdražili občutljive bradavice. Posebno pozornost namenite košarici nedrčka, ki naj popolnoma ustreza prsim, kar pomeni, da ni prisotnega občutka zategovanja ali tiščanja, vendar pa naj nudi zadostno oporo. Modrček za dojenje naj se odpre in zapre z eno roko, tako da imate drugo prosto za dojenčka. Notranja košarica, v kolikor je prisotna, naj ima dovolj veliko odprtino, ki ne moti dojenčka pri sesanju. Pri velikih številkah modrčkov za dojenje so naramnice dodatno ojačane.

Klasični modrček za dojenje kupite zadnje tedne nosečnosti (dva ali tri tedne pred predvidenim datumom poroda) ali po porodu, saj je to čas, ko prsi običajno dobijo tudi končno obliko. Namesto klasičnega modrčka pa že lahko od drugega meseca nosečnosti in po porodu nosite raztegljive modrčke za nosečnost in dojenje s pasom za povečanje obsega in tako prihranite čas ter denar. Slednja možnost je posebej dobrodošla, če se vam prsi že močno povečajo na začetku nosečnosti.

brezšivni-nerdček-za-dojenje-3100-gelwire

Mi smo naravnost navdušeni nad blagovno znamko Carriwell, saj za razliko od klasičnih modrčkov nudijo možnost prilagajanja velikosti prsim, obenem pa ji nudijo zadostno podporo. Brezšivni nedrček za dojenje z GellWire™ oporo je zagotovo prava izbira, saj ga lahko nosite tudi za spanje.

Proizvajalec Carriwell nudi pestro izbiro brezšivnih modrčkov za dojenje, ki se odlično prilagajajo prsim. Če iščete podloženi modrc za dojenje je zagotovo prava izbira Podloženi brezšivni nedrček za dojenje in čas dojenja, ki je na voljo v beli in črni barvi.

bombazni_modrc_za_dojenje_vecje_kosarice_anita_5056

Ko kupujete modrček večje košarice, bodite pozorni, da ima dovolj široke, udobne naramnice in ojačane košarice. Za večje košarice modrčkov toplo priporočamo Brezšivni nedrček za dojenje s kostjo Anita 5068 . Blagovna znamka Anita Maternity ima na voljo kar nekaj nedrčkov za večje košarice, ki jih lahko najdete tukaj.

Na voljo imate ogromno modelov modrčkov za dojenje, ki so primerni tudi za močnejše postave in večje prsi. Modrci za dojenje Anita so na voljo do velikosti 110 in košarice J.

V kolikor imate karšnokoli težavo pri izbiri ustreznega modrca za dojenje, nas lahko pokličete po telefonu 070/356580 ali pa pišite na info@ajatutaja.com.

Vabljeni k obisku naše trgovine Ajatutaja v Kopru, kjer lahko modčrke za dojenje tudi pomerite.

Dodaj odgovor